Bernt Sandberg AB är ett serviceföretag som löser problem inom VVS. Dina problem. Vi utför allt rörmokeri. Vi är belägna i Älvsbyns kommun, Norrbotten, och till våra specialiteter hör värmepumpar, -pannor och pelletsbrännare. Mera information om rörföretaget.

Besök oss i Korsträsk! (Bara en sisådär 100 mil från Stockholm.) 600 kvadratmeter av badrumsinredningar, duschhörnor, badkar, blandare, badrumstillbehör, med mera. Se bilder från varuhuset i Korsträsk.

International section: Bernt Sandberg AB in English.

RörmokareButiken är nu stängd

Vi vill skicka ett stort tack till våra kunder som valt att handla av oss genom åren.


Smedjevägen 37, Korsträsk

30-årsjubileum 2010!

I april 2010 hade företaget funnits i 30 år, vilket vi högtidlighöll med extraöppet, extrapriser och extrakul.

Bernt-Sandbergz

Rörmokare till hands

Kontakta oss om vadsomhelst, bara det rör VVS.

Rörmokarkul

En gammal dam ägde en mycket rar papegoja, som bara kunde säga en enda sak: varje gång telefonen eller dörrklockan ringde skrek papegojan «Vem är det?».
En dag glömde gumman att rörmokaren skulle komma på besök, hon gick till affären och lämnade papegojan ensam i lägenheten. Rörmokaren anlände och ringde på dörren, och papegojan skrek «Vem är det?». «Det är rörmokaren», svarade rörmokaren. Några sekunder senare skrek papegojan igen: «Vem är det?». Rörmokaren skrek tillbaka: «DET ÄR RÖRMOKAREN!». «Vem är det?» skrek fågeln ännu en gång. «MEN FÖR TUSAN HAKAR, DET ÄR RÖRM...!». Rörmokaren tog sig för bröstet och föll död ner, drabbad av en massiv hjärtattack.
En stund senare kom den gamla damen hem och hittade rörmokaren död vid dörren. Hon blev förstås mycket upprörd. «Herregud! Vem är det?». Inne i lägenheten svarade papegojan: «Det är rörmokaren».

Länka till oss

Länka till oss på din hemsida.

Här visar vi hur du länkar till Bernt Sandberg AB.

Allt inom VVS

 

Design av Stefan Sandberg
Copyright Bernt Sandberg AB

 

Bernt Sandberg AB